Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Κι όμως...κυκλοφορεί ανάμεσά μας...

Δε ξέρεις τι να φορέσεις το Σάββατο που εχεις να πας στο παρτι συνάντησης παλιών συμμαθητών; Σκεφτεσαι πως το ντύσιμό σου πρέπει να είναι ανάλογο της πνευματικής σου ωρίμανσης, όμως δε βρίσκεις τίποτα άλλο παρά μακριές υφασμάτινες τσάντες με όλα τα χρώματα του ουράνιου φάσματος πάνω τους, για να ταιριάξεις με το χιλιομπαλωμένο σου τζιν;...Η λυση βρίσκεται κοντά σου και θεάθηκε στις 10:37 μ.μ σε βιτρίνα μαγαζιού στου Ζωγράφου...
Τα λόγια είναι περιττά.


Ιδού η περίφημη τσάντα-κουκουβάγια, σύμβολο γνώσης και σοφίας, ο καλύτερος τρόπος να δείξετε στους γύρω σας ότι το πέρας του χρόνου έχει σημάνει πνευματική ανέλιξη για εσάς και τους γύρω σας(όσους τη δανείζονται). Η γλαυκόμορφη τσάντα χρώματος σκούρου καφέ, με χρυσές λεπτομέρειες(το κεφάλι του ζώου) ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα και μπορεί να συνοδεύσει τις όμορφες κυρίες τόσο σε κοινωνικές εκδηλώσεις υψηλού κύρους, όσο και στο κλάμπινγκ. Επίσης, μπορεί να εξυπηρετήσει σεβάσμιους κυρίους που θέλουν να δώσουν μία γροθιά στο κατεστημένο, συνοδεύοντας αντί για μια ελκυστική γυναίκα χαμηλού νοητικού επιπέδου, ένα έξυπνο ζώο.

Η ίδια τσάντα βγαίνει και σε άλλα ζώα(βλ. πάπια, καμήλα), ενώ αγγίζει και τα όρια του άψυχου καθώς έχει θεαθεί και υπό τη μορφή σπιτιού. Οι τιμές δεν είναι ακόμη γνωστές, όμως καιροφυλαχτούμε και ξαγρυπνούμε για την ενημέρωσή σας!



Γεωργία Τσ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ