Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Καρναβάλι με χορευτές ΧXL!!!









Το λαμπερό καρναβάλι του Rio de Janeiro στη Βραζιλία είναι φημισμένο για τις πανέμορφες παρουσίες με τα λιγοστά ρούχα που περιλαμβάνουν από ψηλές και λεπτεπίλεπτες κοπέλες, μέχρι γοητευτικούς και γεροδεμένους άνδρες. Όμως το διάσημο καρναβάλι δείχνει πως η πολυμορφία είναι ένα από τα προσόντα του.

Το φεστιβάλ του Mardi Gras όπως το ονομάζουν, που στα ελληνικά σημαίνει «Χοντρή Τρίτη», είναι αφιερωμένο σε ανθρώπους που δεν λένε εύκολα όχι σε μια παραπάνω μερίδα φαγητού! Άτομα εύσωμα, άνδρες και γυναίκες με κάποια παραπάνω κιλά, φοράνε τις μικροσκοπικές τους στολές και δίχως ίχνος ενδοιασμού λικνίζονται στους ρυθμούς της σάμπα πάνω στα πολύχρωμα άρματα.

Ένα από τα πιο διάσημα γκρουπ της παρέλασης που διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους χορευτές, είναι το Mocidade Independente de Padre Miguel. Οι χορευτές δείχνουν πραγματικά να διασκεδάζουν με την μουσική που ηχεί από τα μεγάφωνα και ο κόσμος που παρακολουθεί, μετά το πρώτο σοκ και τα καχύποπτα όλο περιέργεια βλέμματα, παρασύρεται από το πάθος και τη ζωντάνια των καρναβαλιστών.

Καταχειροκροτούμενοι από το ενθουσιώδες κοινό δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό βάζοντας «φωτιά» στο κέφι της ημέρας. Εκτός από τους Mocidade Independente de Padre Miguel, η ομάδα Portela, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες με τους πιο ευτραφείς χορευτές χρησιμοποίησαν συνολικά πάνω από 8.000 κοστούμια στολισμένα με φτερά και χρωματιστές χάντρες.

Πηγή: DailyMail

 

 

 

 

 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ