Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Πάτρα η πόλη των οργίων: Μάγειρας και σερβιτόρος έκαναν άγριο σεξ σε ρεστοράν!


Από τα σύννεφα έπεσε ιδιοκτήτης πολύ γνωστού ρεστοράν στην ευρύτερη παραλιακή περιοχή της Πάτρας, όταν έπιασε στα πράσα το μάγειρα και το σερβιτόρο του καταστήματός του να επιδίδονται σε χώρο του μαγαζιού σε άγριο σεξ!

Η εικόνα θα μπορούσε να πει κανείς ότι παρέπεμπε στη θρυλική σκηνή σεξ από την ταινία...«Ο Ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές», με τον Τζακ Νίκολσον και την Τζέσικα Λανγκ. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση το ζευγάρι ήταν ομοφυλοφιλικό και ο ιδιοκτήτης του ρεστοράν που έπεσε πάνω στο παθιασμένο σεξ που έκαναν ο μάγειρας με το σερβιτόρο, έπαθε την πλάκα του. Δεν μπορούσε να φανταστεί με τίποτα ότι θα βρισκόταν μπροστά σε μια τέτοια εικόνα.

Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ και την έκπληξη που δοκίμασε, βλέποντας τους υπαλλήλους του να κάνουν σεξ, ο ιδιοκτήτης απέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες και τους δύο. Και το έκανε αυτό, προφανώς, σε μια προσπάθεια να μη δοθεί συνέχεια στο ερωτικό σκάνδαλο που ξέσπασε και για να προστατευθεί το όνομα του πολύ γνωστού καταστήματος του.

Όμως, το μαντάτο έχει ήδη διαδοθεί και δεν είναι υπερβολή αν ειπωθεί ότι έχει ξεσπάσει πραγματικός σάλος.

Όπως λέγεται, ο μάγειρας, ηλικίας περίπου 40 χρονών, είναι γνωστός για τις ομοφυλοφιλικές του προτιμήσεις, αλλά κάτι τέτοιο δεν είχε ακουστεί για τον σερβιτόρο. Φαίνεται, λοιπόν, ότι το πιθανότερο είναι ο σερβιτόρος να ενέδωσε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στα ερωτικά κελεύσματα του μάγειρα, με αποτέλεσμα οι δυο τους να καταλήξουν να κάνουν παθιασμένο σεξ σε χώρο του καταστήματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο μάγειρας ουδέποτε είχε κρύψει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και ήταν γνωστό στους πάντες πως επιζητούσε ερωτικούς δεσμούς με αγόρια.

Έγιναν «ρόμπα», έχασαν και τη δουλειά τους!

Για κακή τους τύχη, μάγειρας και σερβιτόρος, εκτός από το ότι πιάστηκαν στα πράσα από τον ιδιοκτήτη του ρεστοράν να κάνουν σεξ, με αποτέλεσμα να εκτεθούν ανεπανόρθωτα, έχασαν και τη δουλειά τους. Και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αυτό είναι μάλλον πιο σημαντικό, πέραν του ότι έχουν γίνει αντικείμενο περιπαικτικών σχολίων και πολλών κουτσομπολιών. Το εστιατόριο είναι από τα πλέον γνωστά για την ποιότητα των φαγητών που προσφέρει, ενώ οι ιδιοκτήτες του είναι αγαπητά πρόσωπα στην κοινωνία των Πατρών και με συνεχώς αυξανόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ