Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Δείτε το εντυπωσιακό trailer για το πολυαναμενόμενο «X-Men: First Class» (video)

Δείτε το εντυπωσιακό trailer για το πολυαναμενόμενο «X-Men: First Class» (video)Επιτέλους κυκλοφόρησε! Το πρώτο teaser trailer για το «Χ-Men: First Class» είναι ένα εντυπωσιακό δίλεπτο που αφήνει πολλές υποσχέσεις για την ταινία που αφηγείται την ιστορία των X-Men πριν ακόμα γίνουν αυτό που όλοι ξέρουμε. Η ταινία «Χ-Men: First Class» θα προβληθεί και στην Ελλάδα στις 2 Ιουνίου του 2011 και πάρτε μια πρώτη γεύση από το trailer…








Προτού οι Τσαρλς Ξαβιέ και Έρικ Λενσέρ πάρουν τα ονόματα Professor X και Magneto αντίστοιχα, ήταν δύο νέοι άντρες που ανακάλυπταν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά. Πολύ πριν γίνουν οι μεγαλύτεροι εχθροί, ήταν κολλητοί φίλοι, δούλευαν μαζί, αλλά και με άλλους μεταλλαγμένους, για να σταματήσουν τη μεγαλύτερη απειλή που είχε γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Στην πορεία όμως, δημιουργείται μια ρήξη ανάμεσά τους, που οδηγεί στον αιώνιο πόλεμο μεταξύ της Αδελφότητας του Magneto και των X-Men του Professor X.
To «X-Men: First Class» σκηνοθετεί ο Μάθιου Βον («Kick-Ass») και μας παρουσιάζει πώς ξεκίνησαν όλα για τους θρυλικούς αυτούς ήρωες. Ο Μπράιαν Σίνγκερ, που είχε σκηνοθετήσει τις δύο πρώτες ταινίες της σειράς, τελεί αυτή τη φορά χρέη παραγωγού. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Τζέιμς ΜακΑβόι («Wanted», «The Last King of Scotland»), Μάικλ Φασμπίντερ («Hunger»), Τζένιφερ Λόρενς («Winter’s Bone»), Ρόουζ Μπερν («Knowing»), Τζάνιουαρι Τζόουνς («Mad Men») και Κέβιν Μπέικον («Kinsey»).


e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ