Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Οι πιο σέξι παίκτες πόκερ του 2010

tatjana pasalic.jpg
Εδώ και μερικά χρόνια η ανάδειξη του πιο σέξι παίκτη της χρονιάς έχει γίνει θεσμός για τον gambling911.com. Το γνωστό site μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις, όμως το να δούμε τον Doyle Brunson να διαγωνίζεται για αυτή την λίστα, σίγουρα ήταν η μεγαλύτερη από αυτές. Μάλιστα, ο Texas Dolly είχε κερδίσει τον τίτλο το 2008!

Για φέτος το πιο περίεργο όνομα που αναδείχθηκε ήταν αυτό του Isildur1, του οποίου η υποψηφιότητα τέθηκε πριν αποκαλυφθεί επίσημα το πρόσωπο του. Όπως αναφέρει το σχετικό άρθρο του site, πιθανότατα γιατί το άγνωστο είναι γοητευτικό…

Πολύ ψηλά σε αυτή τη λίστα βρέθηκαν ο Patrik Antonius, η Erica Shoenberg και η Vanessa Rousso, ενώ σοβαρή υποψηφιότητα έθεσε και ο Tom Dwan. Στο κλείσιμο της χρονιάς ήταν πολύ ψηλά στην κατάταξη, αλλά το επίσημο αποτέλεσμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Πάνω από όλα τα ονόματα που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα, βρίσκουμε την Tatjana Pasalic, στη δεύτερη θέση. H Tatjana είναι βαλκάνια, με καταγωγή από την Κροατία και μεγαλομένη στη Βουλγαρία. Ανήκει στηνPartyPoker και εκτός από παίκτρια είναι και τηλεοπτική προσωπικότητα, αφού έχει παρουσιάσει τηλεοπτικά τραπέζια όπως αυτό του World Open.

Αν και το site επιμένει ότι η ονομασία "πιο σέξι παίκτης της χρονιάς" στην πραγματικότητα αναφέρεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο των προσώπων αυτών κατά τη διάρκεια της κάθε χρονιάς, βλέποντας κανείς το video αντιλαμβάνεται με ποια κριτήρια έγινε τόσο δημοφιλής η Tatjana...!



Το όνομα που επιλέχθηκε για την πρώτη θέση δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας. Θα είναι γυναίκα ή άντρας; Ή μήπως είναι ο Tom Dwan και καλυφθούν όλα τα γούστα; Θα δείξει!

pokernostra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ