Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Η τελευταία εκπομπή του Larry King



«Καλώς ήλθατε στο τελευταίο Live του Λάρι Κινγκ. Δυσκολεύομαι να το ξεστομίσω αυτό». Με αυτά τα λόγια ο Λάρι Κινγκ καλωσόρισε χθες στην τελευταία εκπομπή του, το αγαπημένο του κοινό. Στο χθεσινό σόου του στο CNN, ο 77χρονος Λάρι Κινγκ έριξε την αυλαία μετά από 25 χρόνια στο τιμόνι της εκπομπής «Larry King Live», φιλοξενώντας τον κωμικό ηθοποιό Bill Maher και τον παρουσιαστή Ryan Seacrest ενώ μαγνητοσκοπημένο μήνυμα προβλήθηκε από τον πρόεδρο της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος τον αποκάλεσε «Γίγαντα των τηλεοπτικών εκπομπών».

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Λάρι Κίνγκ δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του. Δάκρυα στα μάτια του κύλησαν όταν ο Bill Maher συμπεριέλαβε τον Λάρι Κίνγκ στην ίδια ακριβώς θέση με τους Θρυλικούς Αμερικανούς παρουσιαστές της τηλεόρασης Johnny Carson, Steve Allen και Walter Cronkite. Τον Λάρι Κίνγκ αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο από τη Λουιζιάνα και ο Tόνι Μπένετ τραγουδώντας του το «The Best is Yet to Come».
«Δεν συμβαίνει συχνά στη ζωή μου να μην έχω τίποτα να πω» δήλωσε ο Κίνγκ και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του.
«Θυμάμαι όταν πρωτοξεκίνησα από εκείνο το μικρό στούντιο στην Ουάσινγκτον…Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έφτανα μέχρι εδώ» συμπλήρωσε ο δημοφιλής παρουσιαστής.
«Τώρα θα εργάζομαι σε ειδικά πρότζεκτ του CNN και θα με ακούτε στο ραδιόφωνο οπότε…δεν θα χαθούμε. Απλά δεν θα με ξαναδείτε να παρουσιάζω αυτή την συγκεκριμένη εκπομπή».
«Δεν ξέρω τι άλλο να πω εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό μου. Και μην ξεχνάτε: Θα επιστρέψω».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θρυλικός παρουσιαστής έχει κάνει τουλάχιστον 50.000 συνεντεύξεις στο CNN και στο ραδιόφωνο. Το CNN ξεκίνησε να λειτουργεί με την πρεμιέρα της εκπομπής «Larry King Live», την 1η Ιουνίου 1985.Από το «Larry King Live» πέρασαν όλοι οι Αμερικανοί πρόεδροι από τον Nixon μέχρι τον Obama, αν και ο δημοσιογράφος, με σήμα κατατεθέν τις πολύχρωμες τιράντες του, ξεχώριζε για την ικανότητά του να παίρνει µε την ίδια ευχέρεια συνεντεύξεις από έναν παγκόσμιο ηγέτη τη µια στιγμή και από µια στάρλετ σαπουνόπερας την άλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ