Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Aπο τις καλύτερα οργανωμένες και αστείες φάρσες....(5 vid)


Flash mob βίντεοΚάποιοι ξεβρακώνονται… κάποιοι ξεβρακώνουν τον καθωσπρεπισμό μας. Κάποιοι ψωνίζουν σε slow motion… άλλοι βάζουν το βίντεο σε pause. Είναι τα καλύτερα flash mob βίντεο! 
No Pants Subway Ride

Για τους Νεοϋορκέζους δεν πρόκειται για κάτι καινούριο αφού το No Pants Subway Ride είναι ετήσιος θεσμός. Για όλους τους υπόλοιπους όμως είναι! Φανταστείτε εκατοντάδες ανθρώπους να περπατούν στο καταχείμωνο χωρίς παντελόνια. Κρυώνεις και μόνο που το σκέφτεσαι παρά τη φιλότιμη προσπάθεια κάποιων "υπάρξεων" να ανεβάσουν τη θερμοκρασία.

 
Slow motion shopping

Ο εφιάλτης κάθε πωλητή! Να γεμίσει ξαφνικά το μαγαζί και όλοι να ψωνίζουν σε αργή κίνηση. Και μετά να παγώνουν. Φυσικά κανείς από τους μη συνεννοημένους δε δείχνει να ενδιαφέρεται κανείς αφού έχουν συνηθίσει σε χειρότερα.
Freeze

Από το slow motion shopping στο σταθμό που ξέχασε ο χρόνος: 207 ανθρωποι παγώνουν στιγμιαία στο κεντρικό σιδηδρομικό σταθμό της Νέας Υόρκης.
 
Flash… dance

Φυσικά μια καλή ιδέα είναι πάντα αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης. Η Τ Mobile διοργάνωση μια σειρά flash… dance στους κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς της Αγγλίας και ιδού το αποτέλεσμα! 




Λίγη φοιτητική πλάκα δεν έβλαψε κανένα αλλά κάποιος αναρωτιέται για πιο λόγο γίνονται όλα αυτά! Εεεεεε;;;;;


 
men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ