Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Remi Gaillard: ένας θεότρελος Γάλλος που έγινε θρύλος

Remi Gaillard: ένας θεότρελος Γάλλος που έγινε θρύλοςΌλα ξεκίνησαν το 2002. Τότε τουλάχιστον άρχισαν να βγαίνουν στην φόρα οι απίστευτες φάρσες του. Η Λοριάν(ομάδα Γ’ κατηγορίας τότε) κατακτά το κύπελλο της Γαλλίας. Ο Remi, ντυμένος με την εμφάνιση της ομάδας, εισβάλει στο γήπεδο και συμμετέχει στους ξέφρενους πανηγυρισμούς. Σηκώνει το κύπελλο, κάνει το γύρο του θριάμβου, μιλά στους δημοσιογράφους, υπογράφει αυτόγραφα. Μάλιστα δέχεται και τα συγχαρητήρια του τότε προέδρου Jacques Chirac, για τη νίκη της ομάδας.





Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος σε συνέντευξή του, όλα ξεκίνησαν όταν απολύθηκε από το κατάστημα υποδημάτων όπου εργαζόταν. Έψαχνε να βρει πως θα γεμίσει τον άπλετο ελεύθερο χρόνο που είχε πλέον στη διάθεσή του. Και δεν βρήκε καλύτερο τρόπο από το να περνά καλά και να διασκεδάζει. Κι αυτό μεταφράστηκε σε φάρσες.




Πιστός ακόλουθoς του και φίλος είναι ο Gregory Laffargue. Δεν είναι άλλος από αυτόν που καταγράφει όλες τις απίστευτες φάρσες που στήνει το φιλαράκι του. Συνήθως χρησιμοποιεί κρυφή κάμερα ώστε να είναι πιο αυθεντικές οι αντιδράσεις του κόσμου.




Αγαπημένο του θέμα αποτελεί ο αθλητισμός. Ειδικότερα το ποδόσφαιρό, που όπως έχει αποδείξει, έχει και ιδιαίτερες ικανότητες. Μας εξέπληξε όλους με το βίντεο «put it where you want it», όπου πολλοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα ζήλευαν τις ικανότητές του.




Δεν σταματά όμως εκεί. Εισβάλει σε γήπεδα, συμμετέχει σε αγώνες, μετατρέπει τις κερκίδες των τοπικών ομάδων σε αντίστοιχες του Champions League. Και φυσικά έχει επαναλάβει τη φάρσα που τον έκανε γνωστό από αγώνες χάντμπολ μέχρι και σε τουρνουά bodybuilding.







Οι μεταμφιέσεις του είναι πλέον γι’ αυτόν μόνιμο θέμα έμπνευσης. Τον έχουμε απολαύσει ως Ταρζάν σε ζωολογικό κήπο, ως σαλιγκάρι να προκαλεί κομφούζιο στους δρόμους της Γαλλίας, ως πάκμαν να μετατρέπει διαδρόμους super market σε αρένα του παιχνιδιού και φυσικά ως Super Mario να παίζει το αγαπημένο του παιχνίδι σε ανοιχτούς χώρους στη Γαλλία.







Ο τρόπος που ξεγλιστρά από τις δυνάμεις ασφαλείας στους χώρους που κάνει φάρσες είναι μοναδικός. Αν και είναι πλέον πασίγνωστός, κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι. Δεν διστάζει μάλιστα πολλές φορές να επιλέξει ως «θύματα» του αστυνομικούς και security. Το εντυπωσιακότερο είναι ότι δεν έχει συλληφθεί ποτέ για τις πράξεις του.




Τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά και μάλιστα τον βοηθά και στις φάρσες του. Είναι ιδιοκτήτης της σελίδας nimportequi.com και από εκεί ενημερώνει τους φαν του. Στο facebook έχει περισσότερους από 60.000 φίλους ενώ τεράστια είναι η επισκεψιμότητα στο κανάλι που διατηρεί στο στο dailymotion.




Τέλος, θα ήταν δύσκολο να διαλέξουμε την αγαπημένη μας φάρσα. Και ακόμα πιο δύσκολο να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε αυτόν τον απίστευτο άνθρωπο. «Το να κάνεις οτιδήποτε είναι αυτό που σε οποιονδήποτε». Κρατάμε το μότο του σαν δικαιολογία για τις πράξεις του και περιμένουμε τα επόμενα κατορθώματά του.


http://www.men24.gr/html/ent/992/ent.102992.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ