Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Μαμά! Κάλεσα κάτι… χιλιάδες φίλους για τα γενέθλια μου!

Μαμά! Κάλεσα κάτι… χιλιάδες φίλους για τα γενέθλια μου!Το πάρτι γενεθλίων της αναγκάστηκε να ακυρώσει ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι, αφού πάνω 21.000 άτομα απάντησαν θετικά στην πρόσκληση που ανάρτησε στο facebook! 

Η Rebecca Javeleau, δημιούργησε μια σελίδα που κοινοποιούσε το γεγονός, και στην οποία –κατά λάθος- συμπεριελάμβανε το τηλέφωνο της και τη διεύθυνσή της. 


Από εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικές Αρχές της περιοχής δημιούργησαν περιπόλους, φοβούμενοι ότι πλήθος αγνώστων θα συνέρρεαν στο μικρό διαμέρισμα του πατέρα της νεαράς στο Harpenden του Hertfordshire. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Φεβρουάριου από αντίστοιχο συμβάν το σπίτι μια οικογένειας στο Merseyside, καταστράφηκε ολοσχερώς, εξαιτίας των υπεράριθμων… καλεσμένων! 

Παρά το γεγονός ότι το event «κατέβηκε» από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, άλλοι χρήστες δημιούργησαν καινούργια γκρουπ για το συγκεκριμένο πάρτι. 

Η μητέρα του κοριτσιού, δήλωσε εξοργισμένη με την κόρη της, συμπληρώνοντας ότι: «Θα είναι τυχερή αν μετά από αυτό πάρει από εμένα έστω και μια ευχητήρια κάρτα». 

Σκοπός της μαθήτριας ήταν να προσκαλέσει 15 φίλους της, όμως μέσα σε λίγες ώρες περισσότεροι από 21.000 «party animals» είχαν κοινοποιήσει πως θα δώσουν το «παρών» στο πάρτι της. Ανάμεσα στην λίστα των προσκεκλημένων της, περιλαμβάνονταν και ψεύτικα προφίλ διασημοτήτων όπως οι Στίβεν Χόκινς, Σούζαν Μπόιλ και Στίβι Γουόντερ! 
ΑΠΟ:http://ntaksi.blogspot.com/2010/09/blog-post_4057.html
pigi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ