Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Πριμέρα Ντιβιζιόν: κλειδώνει την Ευρώπη η Μπέτις


Προγνωστικά Πριμέρα Ντιβιζιόν: Οριακά η Μαγιόρκα, κλειδώνει την Ευρώπη η Μπέτις
ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Η παραμονή δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο, μετά την άδικη ήττα στο Μπιλμπάο, που την κράτησε χωρίς νίκη για 4η αγωνιστική και ουραγό στη βαθμολογία. Έπαιξε με 10 από το 24’ λόγω της αποβολής του Φοντάς, έχοντας ήδη ένα γκολ στη πλάτη από το 8’. Στη συνέχεια το πάλεψε, αλλά δέχτηκε και δεύτερο στην κόντρα (79’), μειώνοντας στο 81’ με τον ντος Σάντος. Στο τέλος έμεινε με 9 λόγω της αποβολής του Τσίμο Ναβάρο. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, έμεινε 6 πόντους μακριά από την παραμονή και μόνο κάνοντας το 3 στα 3 μπορεί να ελπίζει. Στο επόμενο φιλοξενείται από την Ατλέτικο και στο τελευταίο υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ. Έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (70). Αήττητη τις 9 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Μπέτις (5-4-0). Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Ναβάρο (16 συμμ.), Φοντάς (9 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Αντόνιο Λόπεθ (8 συμμ.), ο μέσος Ζοάο Βίκτορ (7 συμμ.) και ο επιθετικός Αλβάρο (1 συμμ.).

ΜΠΕΤΙΣ: Δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, αλλά επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας δύσκολα εντός έδρας της Θέλτα με 1-0. Σκόρερ ο Ρουμπέν Κάστρο στο 67’. Με νίκη σήμερα θα ανοίξει τη διαφορά από τη Βαγιεκάνο στους 6 και θα κρατάει στο χέρι της ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού μπορεί να ανέβει και 6η. Στα επόμενα υποδέχεται τη Σαραγόσα και τελειώνει με την αδιάφορη Λεβάντε εκτός. Γκολ-γκολ τα 5 από τα 6 τελευταία. Μετράει μόλις μία νίκη στις 9 τελευταίες εξόδους της. Αμφίβολοι ο μέσος Κάνιας (27 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Χορχέ Μολίνα (30 συμμ./11 γκ./1 ασίστ). Εκτός τερματοφύλακας Κάστο (4 συμμ.), ο αμυντικός Περκίς (10 συμμ.) και ο μέσος Ιγκιεμπόρ (16 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Προγνωστικά: Η Μαγιόρκα παίζει σήμερα το τελευταίο της χαρτί, αλλά λογικά τα πάντα έχουν κριθεί. Θα έχει φορτωμένο άγχος και πιθανότατα απογοήτευση και η Μπέτις μπορεί να το εκμεταλλευτεί, αποφεύγοντας τουλάχιστον την ήττα. Χ2 στο 1.54 στις περισσότερες εταιριες στοιχηματος

http://ntaksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΝ ΒΡΊΖΟΥΜΕ Ή ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΜΕ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ